ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Συνελήφθησαν αυτοφωράκηδες για κατάληψη αιγιαλού

 


Σαφάρι της Κτηματικής Υπηρεσίας Αχαΐας σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο και την ΕΛΑΣ στο Ρίο Πατρών!

Συνελήφθησαν δύο αυτοφωράκηδες στο Ρίο Πατρών για κατάληψη αιγιαλού. Ήτοι  χθες το πρωί, στην παραλία του Ρίου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, άτομο που φέρεται ως καταστηματάρχης, διότι είχε καταλάβει μέρος της παραλίας με ξαπλώστρες κια ομπρέλες.

«Λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από την Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας, το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα και ανάκλιντρα θαλάσσης με ομπρέλες, σε έκταση 246 τ.μ. χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια αρχή».

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη άλλο άτομο καταστήματος που λειτουργούσε ως νόμιμος εκπρόσωπος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από κλιμάκιο που αποτελούνταν από την Κτηματική Υπηρεσία, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και το Ά Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες σε έκταση, που ξεπερνά τα 700 τετραγωνικά μέτρα καταλαμβάνοντας παρανόμως τμήμα αιγιαλού και παραλίας, καθ υπέρβαση χορηγηθείσας άδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: