ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Λόγος υπέρ προεδρίας της Έφης Αχτσιόγλου


  

Του Καθηγητή Κώστα Β. Μάρκου  Πρώην Βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η μεταβατική περίοδος, με ορίζοντα την αλλαγή ηγεσίας, μετά από την εκλογική ήττα και την παραίτηση του εμβληματικού προέδρου Αλέξη Τσίπρα θα ήταν δύσκολη για οποιοδήποτε κόμμα. Πόσο μάλλον για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει συγκροτηθεί στη βάση της συνάρθρωσης τάσεων, συνιστωσών και ομάδων, που επιτρέπει πλούσια ανταλλαγή ιδεών και ακολούθησε μια δύσκολη, αλλά τελικά εν γένει αποτελεσματική διαμόρφωση ενιαίας πολιτικής αντίληψης.

Με δεδομένο το μένος του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάθε κακή ή αμφιλεγόμενη στιγμή στις εσωκομματικές διεργασίες μεγεθύνεται ή και διαστρεβλώνεται προκειμένου να δημιουργηθεί μια απωθητική εικόνα ασυνεννοησίας και σύγκρουσης εγωισμών. Η πορεία όμως ανάδειξης του/της νέου Προέδρου προχωρά συγκροτημένα και ενωτικά. Τα  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν την προεδρία του έχουν μέχρι στιγμής διαφυλάξει τον πολιτικό πολιτισμό και ήθος που αρμόζει σε κόμμα της Αριστεράς.

Εκτιμώ τόσο πολιτικά, όσο και προσωπικά και τους 4 συντρόφους που έχουν καταθέσει την διαθεσιμότητα τους. Με δεδομένο ότι τελικά για όλους ένας/μια θα είναι η επιλογή, προκρίνω για την επερχόμενη ψηφοφορία την Έφη Αχτσιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: