ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Σία Αναγνωστοπούλου: Απάντηση στο εκσυγρονιστικό τόξο του Μητσοτάκη

 
 
Αυτό που έφερε τον ναζισμό στο κέντρο της προσοχής και το λαό στο περιθώριο, μέχρι που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 κι αποκατέστησε την τάξη!
 

Ιδεολογικό σφυροκόπημα της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σίας Αναγνωστοπούλου χθες κατά την παρουσίαση των δηλώσεων του Πρωθυπουργού, που υπερασπίστηκε ως εκσυγχρονισμό το έργο των ηγετών που έγραψαν την Ιστορίας του ελληνικού κράτους, από τον Ελευθ. Βενιζέλο μέχρι τον Κυρ. Μητσοτάκη, σήμερα. Απορρίπτοντας όμως την συμβολή της κυβέρνησης Τσίπρα, ως περιθωριακή! 

Μίλησε για το εκσυγρονιστικό τόξο ο Πρωθυπουργός, εξαπολύοντας  φιλία στον κεντρογενή χώρο του ΚΙΝΑΛ, που θέλει να τον διαχωρίσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Και η Σία αναγνωστοπούλου υπενθύμισε:

Αυτό, είναι ο εκσυγχρονισμός της διαπλοκής και της διαφθοράς, που οδήγησε στη μεγαλύτερη χρεωκοπία της χώρας. Η οποία άφηνε στο περιθώριο της Ιστορίας μία μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας. Κι από την άλλη μεριά έφερνε από την πόρτα κι από τα παράθυρα αυτό που έπρεπε να είναι στο περιθώριο της Ιστορίας, τους ναζιστές και τους φασίστες. Κι ευτυχώς που υπήρξε ένα κόμμα το οποίο μίλησε στους ανθρώπους αυτούς που έμεναν στο περιθώριο της Ιστορίας. Μιλώ για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέλαβε την διακυβέρνησης της χώρας.

 Μιάσματα αριστερά από την μία πλευρά και υπερπατριώτες από την άλλη. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για υπερασπιστές του λαού από την Αριστερά και πατριδοκάπηλους της Δεξιάς από την άλλη πλευρά!

Κι ακόμη ξεσκέπασε τον υπ. Δικαιοσύνης Φλωρίδη, που πιστεύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που ψήφισε τον νόμο για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών στην κακοδιαχείριση των τραπεζών, δήλωσε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα βάλει τάξη καταργώντας τον νόμο!

Γι αυτό και ρώτησε  η Σία Αναγνωστοπούλου: Κύριε Μητσοτακη είναι τοξικός ο κ.Φλωρίδης;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: