ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ 20χρονο

 

Ήταν αλλοδαπής καταγωγής, που πριν λίγο καιρό είχε βγει από την φυλακή, όπου κρατούνταν!

 

Νεκρός από πυρά αστυνομικού έπεσε ένας 20χρονος στο χωριό Μοσχοχώρι, έξω από την Λάρισα,  έπειτα από καταδίωξη. Η ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει το γεγονός και αναφέρει ότι ο αστυνομικός κρατείται. Ωστόσο, δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, ενώ δεν λέει γιατί ο αστυνομικός πυροβόλησε τον νεαρό.

Η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων σημειώνει ο 20χρονος οδηγούσε κλεμμένο όχημα και προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε.

Ακολούθως εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στην πλάτη, καθώς πυροβολήθηκε από πίσω.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ πλην όμως, παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, το άτομο κατέληξε.Ο 2οχρονος ήταν αλλοδαπής καταγωγής, που πριν λίγο καιρό είχε βγει από την φυλακή, όπου κρατούνταν. 

Σημείωση: Στις 9 Ιουλίου 2023, έγινε γνωστό ότι ο εν λόγω αστυνομικός αφέθη ελεύθερος, καθώς όπως δικαιολογήθηκε, το όπλο του εκπυρσοκρότησε κατά την πτώση του αστυνομικού, που σκόνταψε, ενώ ξαταδίωκε πεζός τον νεαρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: