ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Προσοχή, η ανάπτυξη έρχεται με πόρτα χάρβαλο!

 

Ο οδηγός του ΟΑΣΑ την πήρε την πόρτα του οχήματος  παραμάσχαλα γιατί κουδούνισε το τηλέφωνό του και τον κάλεσε η υπηρεσία! 

Ξεχαρβαλωμένες πόρτες και οδηγοί λεωφορείων που προσπαθούν να τις ξαναβάλουν στη θέση τους, είναι τα «πειστήρια» της ανάπτυξης και της ασφάλειας που υπόσχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις  μεταφορές.

Βίντεο που ανάρτησε πολίτης στο Facebook, απεικονίζει ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ, του οποίου η πόρτα έχει φύγει από την θέση της, τη στιγμή, μάλιστα, που ο κόσμος αποβιβαζόταν στην στάση. Και καλά που δεν έπεσε σε κανα κεφάλι!

Από την άλλη, ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθεί να την τοποθετήσει στην θέση της, με αποτέλεσμα να του μένει στα χέρια, ξανά και ξανά.

Οπότε την πήρε παραμάσχαλα γιατί κουδούνισε το τηλέφωνό του και τον κάλεσε η υπηρεσία να επισπεύσει για να πάει για... εθελοντική εργασία στο ΕΚΑΒ!

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν νωρίτερα για να συνδράμουν... εθελοντικά κι αυτοί, τον οδηγό να βάλει την πόρτα στη θέση της, ήσαν απασχολημένοι στην κατάσβεση πυρκαγιών, που άρχισαν εν μέσω αφόρητης ζέστης. 

Και όπως είπαν, έτσι που πάνε τα πράματα με την σοφία του Μητσοτάκη, σε λίγο θα καεί το πελεκούδι. Και ελλείψει οδηγών θα... καλούν ενίσχυση από το ΕΚΑΒ!

Τα παραπάνω αποτελούν στιγμιότυπα από εικόνες που θα συναντήσουμε στο άμεσο μέλλον!      

Χαρισμένες ιδιαίτερα στα κατωσφούγκια τρολάκια του Μαξίμου, που κάνουν το παν για να μας πείσουν ότι ζούμε στα παραδείσια νησιά, εκεί που η Μαρέβα έχει καταθέσει τις οικονομίες της, που απέκτησε με αίμα και... κόπρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: