ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Συντετριμμένος Σκαλτσάς, από τον χαμό της συζύγου του

 

 

Αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, ώρα 10 πμ, η εκφορά της σορού της Ελένης Μουράτης από το Α΄ Νεκροταφείο Πατρών.- Τελεύτησε χθες στο Νοσοκομείο Ρίου

Αύριο Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023, στις 10 το πρωί, από το κοιμητήριο των Αγγέλων, του Α' Νεκροταφείου Πατρών, θα τελεστεί η κηδεία της Ελένης Μουράτης, συζύγου του πρώην αντιδημάρχου Πατρέων, μέλους της ειρηνιστικής Κίνησης Μπέρναντ Ράσελ, της Κίνησης Γρηγ. Λαμπράκη και αντιδικτατορικού αγωνιστή Ορέστη Σκαλτσά.

Η αείμνηστη τελεύτησε χθες, σε ηλικία 61 ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μετά από πολύχρονο αγώνα με πάθηση νευρολογικής φύσης, ενώ σε όλη την διάρκεια της μάχης της με την ασθένεια δέχθηκε την συμπαράσταση του συζύγου της και των παιδιών της.    

Με το παρακάτω ελεγείο, συντετριμμένος ο Ορέστης Σκαλτσάς της απευθύνει ως  αποχαιρετισμό, μέσω διαδικτύου, τα παρακάτω λόγια:

«Σε αυτό το εφιαλτικό, μέσα από αδυσώπητες συμπληγάδες, με ένα πολύμηνο ανέβασμα σε ένα γολγοθά χωρίς προσδοκία ή ελπίδα ανάτασης ή ανάστασης, με ένα καθημερινό σισύφειο κατρακύλισμα όποιας σου προσπάθειας και των προσπαθειών που κατέβαλαν η στενή σου οικογένεια, οι αδερφές σου, οι ανιψιές, που τις ευχαριστώ, σε αυτό το εφιαλτικό ταξίδι, που σου έτυχε – πουλάκι μου άτυχο και βασανισμένο – να πας, να με θυμάσαι και να με αγαπάς. Όπως και εγώ θα σε θυμάμαι και θα σ’ αγαπώ, σε όσο μου μένει να ζήσω, μόνος πια, χωρίς εσένα στο πλάι μου, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. Ορέστης».

Στο συγκινητικό του σημείωμα ο γιος της Νίκος γράφει:

«Για ποιο ταξίδι ξεκίνησες να πας, να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς. Σου κλέβει η Ανατολή το γλυκό φιλί... Βοήθησες ολο τον κοσμο εκτος απο τον εαυτο σου.Τωρα μενω ησυχος πας διπλα στον Παππου και στη Γιαγια. Αναπαυσου εν Ειρηνη. Ειμαστε οικογενεια και αυτο δεν αλλαζει. Καλώ ταξίδι μαμά. Σε αγαπώ πολύ. Θα μου λειψεις...
Θα ξαναβρεθουμε παλι Αγαπη μου».

Φανερά καταβεβλημένος από το γεγονός της απώλειας της συζύγου του ο αντιδικτατορικός αγωνιστής, μιλώντας στον διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou, ομολόγησε με πικρία την απαλλαγή της συζύγου του Ελένης Μουράτης, που ήρθε ως σωτηρία από το καθημερινό μαρτύριο, της ασθένειας που ζούσε.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ για τον Ορέστη Σκαλτσά: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3069939576423964&id=100002238557356

Δεν υπάρχουν σχόλια: