ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Στερνό αντίο σήμερα στην Ελένη Σκαλτσά-Μουράτη

 


Η ταφή της σορού της έγινε στον οικογενειακό τάφο με την παρουσία του δημάρχου Πατρέων και των Ανδρ. Καράβολα, Γρηγ. Αλεξόπουλου, Βασ. Αϊβαλή και πλήθους πολιτών!

Πλήθος πολιτών, γνωστών, φίλων, παλιών συμμαθητριών της από το Β' Θηλέων Πατρών, συνεργατών και συγγενών της, παραβρέθηκε σήμερα στον ιερό ναό Αγγέλων του Α΄ Κοιμητηρίου Πατρών, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία της σορού της αείμνηστης Ελένης Σκαλτσά, το γένος Μουράτη, σύζυγος του αντιδικτατορικού αγωνιστή και πρώην αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων επί δημαρχίας Ανδρ. Καράβολα.

Από νωρίς ο κόσμος συνέρρευσε προ του ναού, αναμένοντας της σορό της αείμνηστης, που άφησε τη τελευταία της πνοή, στα 61 της χρόνια, στο κρεβάτι του πανεπιστημιακό νοσοκομείου Ρίου, το περασμένο Σάββατο, υποκύπτοντας σε σοβαρή ασθένεια νευρολογικής φύσης κι αφού ταλαιπωρήθηκε επί αρκετό χρόνο.

Παρόντες για να απευθύνουν το στερνό αντίο στην αείμνηστη ήσαν ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, αντιδήμαρχοι, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρ. Καράβολας, ο υποψήφιος δήμαρχος ΠατρέωνΒασ. Αϊβαλής, πρόεδρος του ΤΕΕ, τμήμα Δυτ. Ελλάδας, ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας Γρηγ. Αλεξόπουλος, ο πρ. Δ/ντής της εφημερίδας ΑΥΓΗ Δημ. Αλεξόπουλος, ο λογοτέχνης-συγγραφέας Βασ. Χριστόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Αχαϊκών Μελετών Βαγγ. Πολίτης και μέγα πλήθος κόσμου.  

Η ταφή της σορού έγινε στον οικογενειακό τάφο Σκαλτσά, που κείτεται πλησίον της νότιας πύλης του Κοιμητηρίου.  




___________

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συντετριμμένος Ορέστης Σκαλτσάς, από τον χαμό της συζύγου του

Δεν υπάρχουν σχόλια: