ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Επανακυκλοφορεί η ηλεκτρονική εφημερίδα "Τηνιακή"


 «Πρόκειται για μια έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, στην Ελλάδα, αλλά και στον Κόσμο», λέει ο διαχειριστής της κ. Γιώργος Χέλμης!

 

Από τον κ. Γιώργο Χέλμη, διαχειριστή της ηλεκτρονικής εφημερίδας των Κυκλάδων ΤΗΝΙΑΚΗ (tiniakicom@gmail.com) λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο, με το οποίο γινόμαστε κοινωνοί της επανακυκλοφορίας της ιστορικής εφημερίδας.

Με αυτό ο κ. Χέλμης μας ενημερώνει, ότι:  η «Τηνιακή»  είναι μια πηγή έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, στην Ελλάδα, αλλά και στον Κόσμο.  Η «Τηνιακή» είναι πάλι εδώ, στην ηλεκτρονική της μορφή , με την ίδια αμεσότητα, την ίδια εγκυρότητα, την ίδια αντικειμενικότητα, αλλά και την ίδια φροντίδα, την ίδια έγνοια και αγωνία για την Τήνο μας.

Αναλυτικά στην ανοικτή επιστολή του κ. Γιώργου Χέλμη αναφέρονται τα παρακάτω:

 «Αγαπητοί φίλοι.

Σας ανακοινώνουμε, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, την επανασύσταση και κυκλοφορία της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Τηνιακή ».

Ποιοι είμαστε:

Η «Τηνιακή » είναι κομμάτι της ιστορίας του νησιού μας.

Είναι μια πηγή έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, στην Ελλάδα, αλλά και στον Κόσμο.

Η «Τηνιακή» είναι πάλι εδώ, στην ηλεκτρονική της μορφή , με την ίδια αμεσότητα, την ίδια εγκυρότητα, την ίδια αντικειμενικότητα, αλλά και την ίδια φροντίδα, την ίδια έγνοια και αγωνία για την Τήνο μας.

Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τα προβλήματα που σας απασχολούν, να εκφράσουμε τις αγωνίες σας και τους προβληματισμούς σας, να φιλοξενήσουμε τις απόψεις σας.

Όλα αυτά με μέτρο, με αντικειμενικότητα, με νηφαλιότητα, αλλά και με την γνωστή επιμονή και αποφασιστικότητα.

Μπορείτε, από σήμερα, να στέλνετε τα κείμενά σας, και όποιο υλικό επιθυμείτε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση tiniakicom@gmail.com

Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την άμεση επικοινωνία και γνωριμία μας.

Η «Τηνιακή » ήταν, και θέλει να γίνει και πάλι, η δική σας φωνή.

Η φωνή όλων των Τηνιακών.

Για την εφημερίδα

Γιώργος Χέλμης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: