ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Προετοιμάζονταν για νικητήριο σάλπισμα, αλλά...

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ: https://www.facebook.com/giorgos.patoulis/videos/120610557745297/

 

Πληροφορίες φέρουν τον Γ. Πατούλη να την κάνει... μαστίχα την διαμαρτυρία του για την απώλεια του χρίσματος!

Πεπεισμένος; Ίσως... Πάντως ο Γιώργος Πατούλης με το βίντεο αυτό των 30 δευτερολέπτων θέλησε να διασκεδάσει τις πληροφορίες που έφεραν τον Ν. Χαρδαλιά να του παίρνει το χρίσμα της Περιφέρειας Αττικής, από την ΝΔ. Κι αυτό τρεις ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς.

Έτσι πόσταρε στο Facebook, βίντεο από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Συγγρού που γίνονταν το βράδυ της Κυριακής (30/7). Και προς επίρρωση των παραπάνω ανέφερε: «Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια! Η Αττική Αλλάζει!».

Δημοσιογραφικοί κύκλοι εξέλαβαν την πρακτική αυτή ως σαφές μήνυμα ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, με δεδομένες τις πληροφορίες που σέρνονταν στα δημοσιογραφικά γραφεία, από νωρίς. Και συνόδευε την ανάρτησή του, με hashtag το όνομα της περιφερειακής παράταξη που ηγείται: «Νέα Αρχή για την Αττική».

Εκ του αποτελέσματος όμως, διαφορετικά φάνηκε να εξελίσσονταν τα πράγματα. Νέες πληροφορίες σήμερα, μετά την επίσημη τοποθέτηση της ΝΔ περί Χαρδαλιά, φέρουν τον Γ. Πατούλη να την κάνει... μαστίχα την διαμαρτυρία του για την απώλεια του χρίσματος!

Σε ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα παρακάτω: 

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές,  όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως περιφερειάρης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής. 

Παραμένω πιστός  στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα». 

Άλλο τώρα εάν προετοιμάζονταν για νικητήριο σάλπισμα... Κάπου αλλού θα βολευτεί κι αυτός!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: