ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ήταν ένα ακριβό ζεϊμπέκικο αυτό του Πατούλη

 

 

Η τιμή του ανέρχεται στην απώλεια του χρίσματος για την Περιφέρεια Αττικής, το οποίο περνά στον Νίκο Χαρδαλιά!

Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να λάβει το νέο χρίσμα της ΝΔ μετά το ζεΐμπέκικο του Γιώργου Πατούλη ο οποίος φαίνεται ότι μπαίνει στον «πάγο». Πάνε στράφι οι συγγνώμες, τα παρακάλια και τα τούμπαλα χαέρισον του... Γιώργαρου του χορευτούλη! Οι μόνες κερδισμένες φαίνεται να είναι οι απόδημες αιθέριες υπάρξεις, που απολάμβαναν τις πανάκριβες ζεϊμπεκιές του!

Προς γαλάζιο εμφύλιο βαδίζει η Νέα Δημοκρατία μετά το ζεΐμπέκικο του Γιώργου Πατούλη την ώρα που οι πυρκαγιές κατέστρεφαν τα πάντα γύρω τους.

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, στοίχισε ακριβά τελικά στον Γιώργο Πατούλη, που χάνει το χρίσμα και αποτέλεσε αφορμή για το Μαξίμου να διαρρεύσει ότι ενοχλήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης στο μέτωπο των πυρκαγιών.

Έτσι, φαίνεται  να παίρνει το χρίσμα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος το μεσημέρι σήμερα πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Άμυνας μετά την επίσκεψη του σε στρατόπεδα προκειμένου να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας αμέσως μετά είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Μπορεί το Μαξίμου να μην γνωστοποίησε το λόγο που έγινε η επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν είχε καμία σχέση με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ημέρες για το «γαλάζιο» χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: