ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Mega: Θαλπωρή στην αλητεία της δημοσιογραφίας

 

Τον δημοσιογράφο Ι. Χασαπόπουλο, (στο μέσον) από την συχνότητα του σημερινού Mega, είχαμε την... χαρά να τον ακούσουμε λάιφ σε επανάληψη των χειρότερων στιγμών του Σταθμού, πριν οδηγηθεί στο λουκέτο, από την ομάδα επιχειρηματιών. Τώρα επί εποχής ιδιοκτησίας κουμπάρου του Μητσοτάκη, όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, από την χαρά μας για όσα θα μας ενημερώνουν θα έχουμε την ευκαιρία να γυρίζουμε τον δέκτη μας σε άλλο σταθμό. Η ετοιμόρροπη έντιμη δημοσιογραφία δέχθηκε σήμερα ένα ακόμη πλήγμα από την αλητεία των πληρωμένων πιστών της λίστας Πέτσα. (Η φωτογραφία είναι αρχείου, από τις παλιές... ένδοξες στιγμές του σταθμού). 

Η Δεξιά θεωρία των δύο άκρων βρήκε κοινωνούς στον τηλεοπτικό σταθμό, που υποστήριζαν ότι οι νεολαίες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ είναι το άλλο άκρο των φασιστών!

«Η πολιτική επιλογή να βλέπουμε παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά μέσα από τα κάγκελα ενός σχολείου, να συλλαμβάνονται και να έχουν μαζί τους μαχαίρια και λοστάρια, να προκαλούν βία, απειλές και τρομοκρατία, να βλέπουμε ρεπορτάζ ότι τα καθοδηγούν άνθρωποι, οι οποίοι είναι ουρές της ΧΑ, και να βγαίνει η ίδια η εγκληματική οργάνωση να εκθειάζει αυτή την πρακτική, και να σχετικοποιεί (σ.σ: με την δράση των πολιτικών νεολαιών) εκπρόσωπος της κυβέρνησης αυτά τα φαινόμενα, είναι απαράδεκτο!»

Αυτό ήταν μέρος της επίθεσης κατά του υφυπουργού Παιδείας, που εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, με αφορμή την προκλητική δήλωση του πρώτου για τα βίαια επεισόδια έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, που καταδίκασε «εκείνους που επιτέθηκαν στους φασίστες».

Συγκεκριμένα, ο υφ. Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στην ΕΡΤ, δεν περιορίστηκε στην γνωστή γραμμή των ίσων αποστάσεων μεταξύ των νεοναζί και των φοιτητών αλλά σε αποστροφή του λόγου του, έκανε αναφορά ακόμα και σε… επίθεση κατά της φασιστικής ομάδας που βρίσκεται μέσα στο σχολείο.

Το νήμα των παραπάνω πήραν δημοσιογράφοι και φιλοξενούμενοι του Mega, με τα απίστευτα που ειπώθηκαν κατά τη σημερινή εκπομπή του σταθμού, δείχνοντας πως είναι... ειδικοί επί του ζητήματος!

Και η θεωρία των δύο άκρων και των ίσων αποστάσεων, υιοθετήθηκε  και από παρουσιαστές και διευθυντές μέσων ενημέρωσης, όσον αφορά στα βίαια επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, από ομάδα ακροδεξιών.

Ο κ. Βαγγέλης Μωυσής, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης North Radio 98,8, επιδόθηκε σε μια απίστευση αναθεωρητική «ανάλυση», εξισώνοντας ακροαριστερά με ακροδεξιά, λέγοντας.

«Ένα εκρηκτικό μείγμα από τα πανεπιστημιακά φυτώρια της ΚΝΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, ομάδων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες, και όλοι υπό τον τίτλο του “ΑΝΤΙΦΑ” γίνονται μια εκρηκτική χοάνη, η οποία ψάχνει έναν ιδεολογικό εχθρό. Και τον βρίσκουν εκεί (σ.σ στην ακροδεξιά)».

Και επέμεινε στην ακραία δεξιά θέση: 

«Είναι δύο άκρα δηλαδή που “το ένα χέρι νίβει τ' άλλο”, διότι δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο. Θρέφουν το ένα το άλλο με το μίσος».

Το άκουγαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, και κουνούσαν το κεφάλι συγκαταβατικά, με τον κ. Χασαπόπουλο να συμφωνεί με όσα ειπώθηκαν και μάλιστα να τονίζει πως: «Ψάχνουν και βρίσκουν καταλήψεις ή σχολεία που μπορούν να κάνουν καταλήψεις…».

Λέξη δεν ακούστηκε για την επανεμφάνιση της δολοφονικής ΧΑ στα σχολεία.

Κι ήταν μία εκπομπή που μας γύριζε στα παλιά. Τότε που οι δημοσιογράφοι του  Mega  διαγωνίζοντας στο ποιος θα ... γλύψει περισσότερο την ΧΑ και θα ελεεινολογήσει τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Η πληρωμένη αλητήρια δημοσιογραφία ήταν σήμερα στα χειρότερά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: