ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Εφαρμόστηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά όχι στην Πάτρα

 

Η έξυπνη τρισδιάστατη διάβαση σώζει ζωές!

Μετά τη Νάουσα και την Τήνο, και η Θεσσαλονίκη αποκτά την πρώτη τρισδιάστατη διάβαση. Αυτή βρίσκεται μπροστά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς, η οποία δημιουργήθηκε χθες, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Αυτή ήρθε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με τον εκπαιδευτικό Ορέστη Παπαγεωργίου, να είναι υπεύθυνος για την σχεδίαση της, δηλώνοντας:

Στόχος είναι να γίνει μία διάβαση που θα φρενάρει τους οδηγούς. Θα φαίνεται σαν να υπερίπταται η διάβαση από την επιφάνεια του δρόμου κι έτσι θα ξαφνιάζει τον οδηγό και θα κόβει ταχύτητα.

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καλαμαριάς, Ναταλία Παντελίδου, τόνισε:

Η τρισδιάστατη απεικόνιση της διάβασης, ήταν ένα άλλο ηχηρό μήνυμα για το πόσο απαξιώνονται οι διαβάσεις και μειώνεται η σπουδαιότητα τους. Μέσω της τέχνης θέλουμε να επιστήσουμε τη προσοχή μας σε αυτή την απαξίωση.

Πηγή: www.autoblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: