ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Έξι δικηγόροι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για την πώληση της ΔΕΗ

 


Παυλος Πολακης: Περιμένουμε προφανώς να δούμε και την "ευαισθησία" της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το ζήτημα

 Στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο πρώην υφυπ. Υγείας Παύλος Πολάκης καλεί την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να επιδείξει την ''ευαισθησία.. της στο ζήτημα της πώλησης της ΔΕΗ, με το κόλπο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, παραιτούμενου του Δημοσίου από την συμετοχή.
 
Σχετικά αναφέρει:

«ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ, από Χριστόφορο Βερναδάκη:
 
Εξι δικηγόροι Αθηνών, μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Δικηγόρων, κατέθεσαν σήμερα Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το θέμα της ΔΕΗ και τη διερεύνηση της τυχόν τέλεσης των εγκλημάτων της χειραγώγησης μετοχής εισηγμένης εταιρείας, της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος. 
 
Περιμένουμε προφανώς να δούμε και την "ευαισθησία" της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το ζήτημα. Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και δεν θα το αφήσουμε να "περάσει έτσι"
Συγχαρητήρια στην ομάδα των δικηγόρων που τιμούν την ιστορία του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας και τους αγώνες που έχουν δώσει οι δημοκρατικοί του Πρόεδροι για την προάσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού. 
 
Αγης Τάτσης
Γιώργος Κακουλάκης (George Kakoulakis)
Γιώργος Λιάπης
Xρήστος Πετράκος (Christos Petrakos)
Kώστας Χαρίτος (Kostas Charitos)
Λεωνίδας Στάμος».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: