ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Όπισθεν ολοταχώς, από την αντίδραση διανομέων, η efood

 

Μετατρέπει τις συμβάσεις όλων των ντελιβεράδων, 2.016 εργαζομένων, σε εργασία αορίστου χρόνου και θα διατηρήσει «τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που απολάμβαναν οι εργαζόμενοι»!

Την απόφαση να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προϋπηρεσία τους, γνωστοποίησε η Online Delivery, η εταιρεία στην οποία ανήκει η ψηφιακή πλατφόρμα e-food, την ώρα που σωματεία και συνδικάτα των εργαζομένων ανακοίνωναν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους καλώντας και αύριο σε 24ωρη απεργία και μοτοπορεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι εργαζόμενοι της με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, θα προσληφθούν με αορίστου και ανέρχονται σε 2.016 εργαζόμενους. «Μεταφέρουμε όλες τις υπάρχουσες συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προσλαμβάνοντας 2.016 εργαζόμενους στο efood με συμβάσεις αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προϋπηρεσία τους».

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει «τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που απολάμβαναν οι εργαζόμενοι, όπως για παράδειγμα την ιδιωτική ασφάλιση». Ενώ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση των κριτηρίων αξιολόγησης των διανομέων. Τα κριτήρια «θα καθοριστούν και σε συνεργασία με τους διανομείς μας».

Σε αυτήν την απόφαση συνετέλεσε το γεγονός ότι η συγκροτημένη διαμαρτυρία των παιδιών που μεταφέρουν φαΐ σε κάθε γωνιά της χώρας, οδήγησαν την εταιρεία τον πάτο του «Google Store» και την efood από το 4,7 (με άριστα το 5) που βαθμολογούνταν η εν λόγω εφαρμογή μέχρι σήμερα, στο 1.

Μετά τον σάλο με την απόπειρα της εταιρείας εκμεταλλευόμενη τον νόμο Χατζηδάκη, να αλλάξει προς το χειρότερο τις συμβάσεις των 115 εργαζομένων, πολλοί χρήστες μπήκαν στο Google Play και έβαλαν τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία με αποτέλεσμα την πτώση εσόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: