ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Χαρ Αθανασίου πιάστηκε… από τα ανοιχτά μικρόφωνα

Κουτσομπόλευε για ρακές και πεντοζάλη και όλων το μυαλό πήγε στην επίσκεψη Μητσοτάκη στους σεισμόπληκτους της Κρήτης!

Θύμα της απροσεξίας του έπεσε ο προεδρεύων της Βουλής (στενός πολιτικός φίλος του Αντ Σαμαρά) , ξεχνώντας να κλείσει το μικρόφωνο του, καθώς ακούγεται να λέει στον συνομιλητή του : «Έλα, πες μου… Έπινε, λέει, τσίπουρα και μέσα στο γραφείο του πήραν και μια στροφή. Μια πεντοζάλη χόρεψαν! Άμα θες …;». 

Ο γνωστός Σαμαρικός βουλευτής φυσικά δεν έπαθε και κάτι  σοβαρό, αφού στους μενετούς καιρούς του κυβερνητικού κόμματος, η διαφωνία με τον εκμητσοτακισμό της ΝΔ που επιχειρεί ο πρόεδρος του κόμματος είναι γνωστή, όπως επίσης γνωρίζουν οι... παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι ο Μητσοτάκης δουλεύει  ασταμάτητα για την συγκρότηση προσωπικού μηχανισμού για να μην φθάσει στην επόμενη ημέρα της πτώσης του, καθώς το προφίλ έχει τρωθεί ανεπανάληπτα! Και γι αυτό θέλει πιστούς για να τον συνδράμουν!

Καθώς το μεγάφωνο αναμετέδιδε, πλήθαιναν οι βουλευτές που έκαναν τον συνειρμό, “κρητικές ρακές” και “πεντοζάλη”, με την χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στους σεισμόπληκτους στην Κρήτη. Επίσκεψη που είχε καταπληκτική σόου, πολλές σέλφι, ρακές και μπόλικο σνομπσμό … από τον Πρωθυπουργό στους πολίτες για τα σπίτια που κατέρρευσαν… Και στο μεταξύ πάλι οι πολίτες έφταιξαν διότι λέει, δεν έχτισαν γερά τα σπίτια τους!

Αλλά όμως τους περιποιήθηκε στέλνοντάς τους σκηνές χωρίς ράτζα και κουβέρτες... σύγχρονες από το 1957!





Δεν υπάρχουν σχόλια: