ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο παραλογισμός του Πορτοσάλτε δεν έχει όρια!

 


 «Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς» είπε στη διάρκεια της εκπομπής του και γέλασαν και τα μικρόφωνα!


«Το γήρας ουκ έρχεται μόνο», λέει η παλιά ρήση και δεν είναι χωρίς σημασία, αφού την εφαρμογή της διαπιστώνουμε καθημερινά. Τελευταία έκφανσή της είναι η παρουσία του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος σε μια επίδειξη εφαρμογής της ρήσης αυτής επέμενε ότι ''πρέπει να δίνεται σύνταξη μόνο στους εμβολιασμένους''.

Διότι ''αν η κυβέρνηση θέλει να λύσει το θέμα με όσους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως είπε χαρακτηριστικά θα πρέπει να εφαρμόσει το παρακάτω... σωτήριο μέτρο:

«Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ που ήταν παρούσα στο στούντιο πρόλαβε να πει ένα «Μα, τι λέτε;», πριν ξεσπάσει σε γέλια.

Η απελπισία των κυβερνητικών, που βλέπουν να ξεφτιλίζονται καθημερινά από τους πολίτες, που διστάζουν να τους εμπιστευτούν, δεν έχει όρια. Γι αυτό εκτρέπονται σε παραλογισμούς! Μέχρι την παραβίαση ανθρώπινων, συνδικαλιστικών και οικονομικών δικαιωμάτων!

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει εάν υιοθετήσουν αυτόν τον παραλογισμό οι απελπισμένοι του Μαξίμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: