ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ζητά παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη...


Σε σχετική επιστολή του ο δήμαρχος Αιγίου Δημήτρης Καλογερόπουλος θυμίζει στη Νίκη Κεραμέως ότι εκκρεμεί εδώ και μήνες αίτημά του για συνάντησή τους και απειλεί με αποκλεισμό των οδών!


Ο αγώνας κλιμακώνεται στο Αίγιο, που άκαρπα περιμένει συνάντηση με την υπ. Παιδείας Κεραμέως ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή του τμήματος ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, τελεσίγραφο με παραλήπτη την υπουργό Παιδείας στέλνει ο δήμαρχος Αιγιαλείας, με αφορμή την κάθοδό της στην Πάτρα αύριο Σάββατο, για τα εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Στη σχετική επιστολή του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος θυμίζει στη Νίκη Κεραμέως ότι εκκρεμεί εδώ και μήνες αίτημά του για συνάντησή τους, το οποίο δεν έχει ικανοποιηθεί.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην Πάτρα, την καλεί στο Δημαρχείο Αιγίου, ώστε μαζί με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων, να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη, ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, όπως συνεργάτες της έχουν υποσχεθεί.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, ο δήμαρχος προειδοποιεί την υπουργό, ότι ο κόσμος στην πόλη είναι αποφασισμένος να προχωρήσει αύριο στη μία μετά το μεσημέρι σε παναιγιάλειο συλλαλητήριο, με πρόθεση να διακόψει -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και την παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: