ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Στο κοιμητήριο Παναγ. Αλεξιώτισσας η ταφή της Λιολιώς

 Με ροζ μπλουζάκια και απέραντη θλίψη το ...

Σε φέρετρο  καλυμμένο με λευκό ύφασμα και ροζ βινιατούρα στο επάνω μέρος τοποθετήθηκε η σορός της αποθανούσης!

Στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών πραγματοποιήθηκε στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021, η εξόδιος Ακολουθία της  Λιολιώς Κολυπέρα, Πρόεδρου του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Αχαΐας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, από κορωνοϊό και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Παράκληση της οικογένειας ήταν να τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας. Εντός του Ναού παρέστησαν ελάχιστοι άνθρωποι.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Μετά τους επικήδειους που εκφωνήθηκαν  ακολούθησε η ταφή της σορού που είχε τοποθετηθεί σε φέρετρο  καλυμμένο με λευκό ύφασμα και ροζ βινιατούρα στο επάνω μέρος. Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Ανάμεσα στα στεφάνια που εστάλησαν ξεχώρισε αυτό του Πρωθυπουργού, που εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Τιμά την μνήμης της με ροζ στον κυματοθραύστη ο ΟΛΠΑ

O Οργανισμός Λιμένος Πατρών, αποχαιρετά την ψυχή του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας  Λιολιώ Κολυπέρα,  φωταγωγώντας  σήμερα Πέμπτη 23.9.2021 τον κυματοθραύστη με ροζ χρώμα. Με την κίνηση αυτή, που  αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια, ένα συμβολικό-ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, η οικογένεια του Λιμένα εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια ενός ανθρώπου με «Α» κεφαλαίο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Δωρεά στη μνήμη της για την κάλυψη αναγκών ογκολογικών ασθενών του Ν. Αχαΐας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

·         Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα

·         Να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

·         Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στα ηλεκτρονικά μέσα του Συλλόγου

·         Να προωθήσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο

·         Να κάνει μια δωρεά στη μνήμη της για την κάλυψη αναγκών ογκολογικών ασθενών του Ν. Αχαΐας

·         Να αφιερώσει στη μνήμη της τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure®

Δεν υπάρχουν σχόλια: