ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Αγρια επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

   
Επίθεση ακροδεξιών - Βίντεο ντοκουμέντο - Ναζιστικοί χαιρετισμοί και χρυσαυγίτικα συνθήματα - Καθυστερημένη ενεργοποίηση Κεραμέως!

Με απαράδεκτη καθυστέρηση δυο ημερών η Νίκη Κεραμέως εδέησε να βγάλει ανακοίνωση για τα επεισόδια μην τολμώντας, όμως, να αναφερθεί πολύ περισσότερο να καταδικάσει τις επιθέσεις των ακροδεξιών.

Η υπουργός Παιδείας ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφερόμενη αποστασιοποιημένα «σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης».

Στην ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας γίνεται λόγο γενικώς και αορίστως σε «βίαιες συμπεριφορές» που είναι απολύτως «καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Και κάνει λόγο για «Μεμονωμένες ομάδες δεν μπορούν να στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών μας και να αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης» μην τολμώντας να πει τα πράγματα με το όνομά τους, μην τολμώντας να αναφερθεί ευθέως στους ακροδεξιούς κουκουλοφόρους που δρουν με την κάλυψη της Χρυσής Αυγής.
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
screenshot

Με χρυσαυγίτικα συνθήματα και ναζιστικό χαιρετισμό οι ταμπουρωμένοι ακροδεξιοί στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια σε όσους συμμετείχαν στην αντιφασιστική πορεία.

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
screenshot

«Σαπούνι και νερό σε κάθε αναρχικό» και «Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η Γη δεν σας  ανήκει» ήταν τα συνθήματα που φώναζαν οι ταμπουρομένοι μέσα στο σχολικό συγκρότημα.

Σε άλλο βίντεο εμφανίζονται οι ακροδεξιοί που βρίσκονται μέσα στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης να κάνουν τον ναζιστικό χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους αντιφασίστες φοιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι το «Μέτωπο Νεολαίας» της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επικροτούσε τους μαθητές που επιτέθηκαν με μαχαίρια και καδρόνια, σε φοιτητές, έξω από το 1ο - 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: