ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ενεργοποίηση οπαδών του Σώρρα μέσω πανδημίας;


 Βίντεο από Έλληνες χρήστες με fake news για την πανδημία και τα εμβόλια περιελάμβαναν οι τρεις ξενόγλωσσες ιστοσελίδες που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την εφημερίδα Καθημερινή.

 Όσον αφορά στους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», η ιστοσελίδα των οποίων βρέθηκε επίσης υπό έλεγχο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί άνδρας ως σχετιζόμενος με την διαχείρηση της ιστοσελίδας, που σε βάρος του υπάρχει δικογραφία για συμμετοχή σε επεισόδια σε συγκέντρωση για τον Αρτέμη Σώρρα.

Oi τέσσερις ιστοσελίδες που βρέθηκαν στο στόχαστρο των Αρχών ειναι οι εξής: Ελληνες Αυτοχθονες Ιθαγενεις, Brighteon.com, Runble.com, Ugetube.

Εντολή για στοχευμένη έρευνα σειράς αδικημάτων, όπως απάτες, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση πολιτών σε τέλεση αδικημάτων και άλλα, από εκείνους που διακινούν μέσω διαδικτύου προτροπές κατά του εμβολιασμού πολιτών για τον κορωνοϊό, έδωσε χθες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: