ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκος Δένδιας: Κατά των ίσων αποστάσεων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Δένδιας
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σε εκ διαμέτρου αντίθετη γραμμή από την κυβερνητική, τάσσεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε ομιλία του του στο Athens Democracy Forum καταδίκασε ξεκάθαρα όσα έχουν συμβεί με τους ακροδεξιούς στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που «χαϊδεύει» τους ακροδεξιούς με δηλώσεις ίσων αποστάσεων και καταδίκης της βίας απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται, ο ΥΠΕΞ δήλωσε ότι τα τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν ανεκτά, ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ, φράση την οποία είχε πει στο κοινοβούλιο απευθυνόμενος στη Χρυσή Αυγή το 2012.

Ο ίδιος έκανε λόγο για νεοναζιστικές εγκληματικές ομάδες που αποτελούσαν κατάλοιπο μιας περιθωριακής ομάδας για πολλά χρόνια, και οι οποίες αύξησαν τη δημοτικότητά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε εδώ, για να αντιμετωπίσουμε τις άθλιες ενέργειές τους με λόγο, με σταθερότητα και πίστη στους δημοκρατικούς μας θεσμούς».

«Εγκληματικές συμμορίες που συνεχίζουν να προπαγανδίζουν νεοναζιστικές ιδέες δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία», διαμήνυσε ο ΥΠΕΞ προσθέτοντας ότι «ακόμη και σήμερα, προσπαθούν να δηλητηριάσουν με απεχθείς ιδέες και πράξεις τις νεότερες γενιές. Πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προσπάθειές τους θα αποτύχουν».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: