ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη

 

Ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας - Χημικά εναντίων των συγκεντρωμένων - Παρά την επίθεση πραγματοποιήθηκε η πορεία

Συγκέντρωση Σταυρούπολη
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στη Σταυρούπολη το απόγευμα καθώς ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε συγκέντρωση που καλούσαν φοιτητικοί σύλλογοι και αντιφασιστικές οργανώσεις στην πλατεία Τερψιθέας στις 18:30.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα ακροδεξιών επιτέθηκε εναντίον των συγκεντρωμένων με πέτρες, πυρσούς και άλλα αντικείμενα, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες οι αστυνομικές δυνάμεις επεμβαίνοντας έριξαν χημικά προς την πλευρά των αντιφασιστών.

Αργότερα, παρά την επίθεση των ακροδεξιών, 3.500 περίπου άνθρωποι κρατώντας σημαίες και πανό πραγματοποίησαν πορεία με κεντρικό σύνθημα «έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας».

 

Συγκέντρωση Σταυρούπολη
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: