ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Υσπανική υποχώρηση, μετά την απειλή Καλογερόπουλου

Βρε Πρόεδρε, πως τα έκανες έτσι στην Αχαΐα, που δεν έχουμε τόπο να σταθούμε; Καλά τους έκανα, ακούς εκεί Νίκη, να μην βγάλουν πρώτη τη ΝΔ να βγάλουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές! Θα βάλω τον Κατσανιώτη να πάει, αυτός αντέχει στο μποξ...

 

Η κα υπουργός Παιδείας λόγω φόρτου εργασίας την έκανε με ελαφρά βηματάκια από την εορτή του ΕΑΠ  στην Πάτρα - Σάκος του μποξ καθίσταται ο Ανδρ. Κατσανιώτης!


''Ισπανική υποχώρηση'' βάρεσε η ορχήστρα της κας Κεραμέως μετά την απειλή Καλογερόπουλου, ότι εάν δεν δώσετε λύση στο ζήτημα παραμονής του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, μέχρι αύριο το μεσημέρι ο Δήμος θα κλείσει κια τους δύο δρόμους που περνούν από την κωμόπολη. Κάτι που δεν έκανε ο δήμαρχος Πατρέων Πελετίδης, όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκδικούμενη τους Πατρινούς έκλεισε την λειτουργούσα Νομική Σχολή!

Κατόπιν αυτών και μη έχοντας σκοπό να ανταποκριθεί στο αίτημα των Αιγιωτών, η υπουργός Παιδείας προφασιζόμενη φόρτο εργασίας ακύρωσε την διέλευσή της από το Αίγιο και κατ' επέκταση την επίσκεψή της στην Πάτρα, στην οποία είχε προγραμματίσει να ερχόταν για να λάβει μέρος στη διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» που θα ντελεστεί στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ, το οποίο αφενός εγκαινιάζει το νέο υπερσύγχρονο Kτίριο του στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας και αφετέρου υποδέχεται στην επιστημονική κοινότητά του τον ακαδημαϊκό και πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτριο Θάνο.

Μετά την ''φυγή'' της Κεραμέως, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει πλέον στην εκδήλωση ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, που δεν θα χρειαστεί να περάσει από τους εθνικούς δρόμους, καθότι βουλευτής Αχαΐας του κόμματος, με την υποχρέωση να καταστεί σάκος του μποξ, αντί της Κεραμέως για την κυβερνητική πολιτική!

Στο μεταξύ, αύριο, Σάββατο στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κατασκευάστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος, το οποίο περιλαμβάνει υπερσύγχρονα νέα εργαστήρια και χώρους εκδηλώσεων ή συνεδρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζητά παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: