ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Παρέλαβε έτοιμη και ενταγμένη επένδυση και την έθεσε στο συρτάρι


20,1 εκατ. ευρώ, την μεγαλύτερη κρατική επιχορήγηση 96% που έχει δοθεί ποτέ σε ΑΕ ΟΤΑ σε όλη την χώρα, με έτοιμη δημοπράτηση του πρώτου υποέργου, δόθηκε στην παράταξη Φαρμάκη! 

 
Παρέλαβαν πέρυσι τον Νοέμβριο την πρώτη φάση του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου για την περιοχή των Καλαβρύτων συνολικής αξίας 1.240.000€ που είχε δημοπρατηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και την πρώην περιφερειακή αρχή που συμπεριελάμβανε : 
 
Α. Διαστρωτικό μηχάνημα – χιονοστρωτήρας (snowgroomer) με σύστημα βαρούλκου (βίντζι) της εταιρείας Prinoth, μοντέλο Lietwolf winch
 
Β. Διαστρωτικό μηχάνημα – χιονοστρωτήρας (snowgroomer) της εταιρείας Prinoth, μοντέλο Bison X
 
Γ. Ημιφορτηγό 4Χ4 της εταιρείας Toyota, μοντέλο Hilux double cab 
 
Δ. 2 αμαξίδια – ερπυστριοφόρα ΑΜΕΑ (action trackchair ST)
 
Ε. 4 αυτοκινούμενες φρέζες εκχιονισμού πεζού χειριστή
 
ΣΤ. Μηχανοκίνητο έλκηθρο (snowmobile) της εταιρείας Polaris, μοντέλο 550 indy LXT (2 θέσεων)
 
Ζ. Μηχανοκίνητο διασωστικό έλκηθρο (snowmobile) της εταιρείας Polaris, μοντέλο 800 titan Adventure 155 (2 θέσεων)
 
Η. 2 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας Borne Recharge.
 
Η πραγματικότητα είναι πως η Περιφερειακή αρχή του κ. Φαρμάκη παρέλαβε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την προηγούμενη περιφερειακή αρχή μια έτοιμη και ενταγμένη επένδυση (20,1 εκατ.ευρώ την μεγαλύτερη κρατική επιχορήγηση 96% που έχει δοθεί ποτέ σε ΑΕ ΟΤΑ σε όλη την χώρα), με έτοιμη δημοπράτηση του πρώτου υποέργου. 
Από το 2018 μέχρι και σήμερα (πάμε για το τέλος του 2021), το μόνο που έχει προχωρήσει η ΠΔΕ είναι οι φιέστες και οι φωτογραφίες για την παραλαβή των παραπάνω εξοπλισμών και η δημοπράτηση βιολογικού εξοπλισμού για την επιχείρηση του Χ.Κ.Κ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: