ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Χαρά Καφαντάρη: Ελπίζω βάσιμα ότι δεν θα περικοπούν οι συντάξεις

Το ΔΝΤ πέρυσι το Μάιο επέβαλε το μέτρο της προσωπικής διαφοράς (περικοπή συντάξεων) για να μπορέσει να κλείσει η αξιολόγηση και η κυβέρνηση το δέχτηκε γιατί το μείζον ζήτημα εκείνη την στιγμή ήταν να κλείσει η αξιολόγηση. 


Τώρα όμως που βγήκαμε από τις μνημονιακές συμφωνίες, τώρα που υπάρχει υπερπλεόνασμα, ξεπεράσαμε και το στόχο του 3,5%, θα δοθεί και το μέρισμα, τώρα που τα οικονομικά του ΕΦΚΑ πηγαίνουν πολύ καλά, μπορούμε και αυτό προσπαθούμε, με βάση τεκμηριωμένα στοιχεία και όχι μόνο με  κοινωνική ευαισθησία, να αποτραπεί η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου.  Στόχος της κυβέρνησης είναι να ακυρωθεί αυτό το μέτρο». 

Επίθεση και κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Χατζηδάκη από την Χαρά Καφαντάρη, που υπενθύμισε ότι επιτέθηκε κατά του κ. Μοσκοβισί, που στην ουσία τάχθηκε υπέρ της Κυβέρνησης που ζητούσε ν αμην περικοπούν οι συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: