ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚ - Δεύτερο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου!



Σε νέο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΦΣΥΝ από αυτόπτη μάρτυρα, φαίνεται ο Ζακ Κωστόπουλος πεσμένος, αιμόφυρτος και χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση, χωρίς να αντιδρά, αστυνομικός να τον κλωτσά. 


Μετά το άγριο λιντσάρισμα από τον κοσμηματοπώλη και τον επιχειρηματία φαίνεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος υπέστη και δεύτερη κακοποίηση αυτή τη φορά από τους άντρες της ΕΛΑΣ.


Ο Ζακ φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του και οι αστυνομικοί να προσπαθούν να του φορέσουν χειροπέδες και να τον σέρνουν.

«Η συμπεριφορά των αστυνομικών, πέραν της προφανούς αντίθεσης σε κάθε έννοια έννομης τάξης και πολιτισμού, συνιστά κακούργημα, είναι βασανισμός και τιμωρείται σαν κακούργημα σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα» δήλωσε για το βίντεο η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «Αυτό το υλικό θα κατατεθεί στην ανάκριση», πρόσθεσε η ίδια, «και θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες».

Την ίδια στιγμή, ο αυτόπτης μάρτυρας που παρενέβη και σταμάτησε τους δύο καταστηματάρχες της Κάνιγγος που κλοτσούσαν με μανία τον Ζάκ Κωστόπουλο αποκαλύπτει το μέγεθος της βιαιότητας. Όπως αναφέρει, τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και ο Ζακ μπορούσε να έχει πεθάνει από μια κλωτσιά και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: