ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσίαση βιβλίου Α. Κεσσόπουλου: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ





«Πολιτική κρίση και συνταγματικός λόγος στη Βαϊμάρη»


Η παρουσίαση του βιβλίου του Α. Κεσσόπουλου «Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - Πολιτική κρίση και συνταγματικός λόγος στη Βαϊμάρη», των εκδόσεων «Ευρασία» θα παρουσιαστεί στην Πάτρα στις 28/9/2018, στην αίθουσα «Κωστής Στεφανόπουλος» του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Η  βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου θα είναι ομιλήτρια στην παρουσίαση του βιβλίου, που θα ξεκινήσει στις 19.30΄ στην αίθουσα διαλέξεων του πατραϊκού συλλόγου των δικηγόρων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Αθανάσιος Ζούπας, ενώ ομιλητές, εκτός από την Σία Αναγνωστοπούλου θα είναι ακόμη ο διδάκτωρ Νομικής δικηγόρος Μαρίνος Σκανδάμης και ο επίκουρος καθηγητής Νομιλής Α.Π.Θ. Ακρίτας Καϊδατζής, που θα ανοίξει τον κατάλογο των ομιλητών.

Συντονιστής: Ο δημοσιογράφος  Μανώλης Κοττάκης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: