ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Προσφυγικό και δημοσιογραφία, από την ΕΣΗΕΠΗΝ

Εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) για το προσφυγικό και το ρόλο των δημοσιογράφων, σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στη Μυτιλήνη. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης και ο Α΄Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών,(Π.Ο.Ε.ΣΥ.),Τάσος Φωκιανίδης. Συντονιστής ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ, στο Βόρειο Αιγαίο Νίκος Μανάβης.

Θέμα της εκδήλωσης είναι η : «Προσφυγική -μεταναστευτική κρίση και δημοσιογραφία. Ρατσιστικός λόγος και ρατσιστική βία, η περίπτωση της Λέσβου».

Η εκδήλωση - ανοικτή συζήτηση - θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στη συζήτηση και το διάλογο που θα ακολουθήσει μετά τις εισηγήσεις, θα επισημανθεί η σημαντική συμβολή των δημοσιογράφων της Περιφέρειας σε ό,τι αφορά την αντικειμενική έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση της κοινής γνώμης γύρω από το σοβαρό κοινωνικοπολιτικό αλλά και οικονομικό ζήτημα, χωρίς ακρότητες και βίαιες προσεγγίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: