ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Τέλος Οκτωβρίου για Πάτρα-Πύργο οι διαγωνισμοί στο Ελεγκτικό

Αποκλείστηκε από τη δεύτερη και την τρίτη εργολαβία του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος η κοινοπραξία του «Τοξότη» (Καλογρίτσας), όπως αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ηλείας του ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Κουτσούκου.


Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι οι αιτιολογήσεις δεν κρίθηκαν επαρκείς από την επιτροπή διαγωνισμού και ήδη έχουν ζητήσει από την εταιρεία με τη δεύτερη καλύτερη προσφορά να προσκομίσει δικαιολογητικά για την υψηλή έκπτωση.

«Τα τμήματα 1,4, 5, 6, 7, 8, οδεύουν στην ολοκλήρωσή τους. Στόχος των υπηρεσιών είναι να ολοκληρώσουν τη δεύτερη και την τρίτη σε 20 μέρες. Από την ενημέρωση που έχω, δεν εγκρίθηκαν οι αιτιολογήσεις του πρώτο μειοδότη και έχει κληθεί για αιτιολόγηση ο δεύτερος. Αν δεν ανταποκριθεί θα πάμε στον επόμενο», είπε ο υπουργός Υποδομών, επισημαίνοντας ότι ο πολιτικός στόχος του υπουργείου επιτεύχθηκε…

Μετά από αυτά, λογικά τέλος Οκτωβρίου θα πρέπει να δούμε και τους οκτώ διαγωνισμούς να πάνε ώριμοι στο Ελεγκτικό Συνέδριο, τόνισε ο Υπ. Μεταφορών, ενώ εάν δεν ολοκληρωθούν οι δύο διαγωνισμοί που υπολείπονται, στο Συνέδριο θα σταλούν οι ολοκληρωμένοι έξι διαγωνισμοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: