ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Κωνσταντινέας: Πιστόλι κατά της Δημοκρατίας ο ξυλοδαρμός μου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους με πλημμύρισαν με μηνύματα στήριξης» λέειο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.


Μήνυμα Ανδρικόπουλου: Η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει σε κανένα ακροδεξιό στοιχείο να δημιουργήσει το οτιδήποτε στην χώρα


Τις οκτώ έχουν φτάσει οι συλλήψεις που έχουν γίνει για την επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος δηλώνει πως είναι «πιστόλι κατά της Δημοκρατίας ο ξυλοδαρμός μου».

Οι οκτώ συλληφθέντες έχουν ήδη οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάνω από 20 προσαγωγές.

Οι δέκα συνολικά κατηγορούμενοι (οκτώ συλληφθέντες και δύο που έχουν ταυτοποιηθεί) βαρύνονται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο στην Καλαμάτα βρίσκεται από το μεσημέρι, με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, ο αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του ίδιου του αρχηγού του σώματος στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, αποτελεί ταυτόχρονα μήνυμα, ότι η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει σε κανένα ακροδεξιό στοιχείο να δημιουργήσει το οτιδήποτε στην χώρα.

Στο Αυτόφωρο οδηγούνται οι οκτώ συλληφθέντες 


Στο αυτόφωρο πρόκειται να οδηγηθούν αύριο οι οκτώ συλληφθέντες, που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν νωρίτερα απόψε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο αναφέρει τα παρακάτω:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους με πλημμύρισαν με μηνύματα στήριξης.

Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα από ακραία στοιχεία, που… νομίζουν ότι κρύφτηκαν στον όχλο, με πεισμώνει ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχομαι ενάντια σε διχαστικά παράσιτα της κοινωνίας μας. Το σώμα μας μπορεί να καταφέρνουν να το λυγίζουν, τις ψυχές μας όμως δε μπορούν να τις πάρουν.
 
Το μίσος φέρνει μίσος και βία. Ας είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων καταστάσεων που σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ μας.


Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν «πατριώτες» μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας.

Δε μας αξίζει τέτοιο μέλλον.

Πέτρος Κωνσταντινέας
Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: