ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Νέες αποχωρήσεις από το κόμμα του Βασ. Λεβέντη

fwkasssΘεωρεί υπεύθυνο τον Κυρ. Μητσοτάκη!

Όσοι έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων διέπραξαν αποστασία ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντάς τους πρώην βουλευτές του αχάριστους και εγωιστές, που θα πάρουν την τιμωρία τους από τον ίδιο τον λαό, είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2018 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης.


Δεν πρόλαβε να φύγει το καλοκαίρι και νέα αποχώρηση από το κόμμα εκ μέρους του βουλευτής Θεσσαλονίκης, Αριστείδη Φωκά. 
Επισημαίνεται ότι σε σημερινές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για σχέδιο αποστασίας και υποστήριξε πως πίσω από την προσπάθεια αποδυνάμωσης της Ενωσης Κεντρώων είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς θέλει πεντακομματική Βουλή, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες αυτοδυναμίας της ΝΔ.

Ο κ. Φωκάς έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία περιγράφει ως λόγους για την απόφασή του, την έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης και την έλλειψη θάρρους για την αντιμετώπιση των παθογενειών.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης Σαρίδης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την έκταση που έλαβε η κόντρα του με τον Δημήτρη Καβαδέλλα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε εντόνως όταν του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο κατά τη είσοδό του στη ΔΕΘ.

Πληροφορίες φέρουν και τον κ. Σαρίδη να ετοιμάζει αποχώρησή του από το κόμμα του Β. Λεβέντη.

Η Ενωση Κεντρώων μένει πλέον με πέντε βουλευτές που σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής είναι το ελάχιστο όριο συγκρότησης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: