ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

«Θάλασσα» τα έχει κάνει στο εργατικό μέτωπο ο ΝΟΠ

Δικαιώθηκαν πέντε χρόνια επίσχεσης!

Θάλασσα τα κάνανε τόσα χρόνια στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών και σήμερα το ναυταθλητικό σωματείο βρίσκεται βουτηγμένο στα χρέη προς το ΙΚΑ και στους εργαζόμενούς του. 

Σύμφωνα με άρθρο του δημοσιογράφου Τάσσου Σταθόπουλου, που δημοσιεύεται σήμερα στο Thebest.gr αίσιο τέλος σήμανε για την εργαζόμενή του Κατερίνα Καβρεντούζη.
 
Χτυπούν καμπάνες βλιβερά για τους πρώην πρόεδρο και αντιπρόεδρο, που καταδικάστηκαν, ενώ ξώφαλτσα και με απαλλαγή τη γλύτωσε ο τότε γεν. γραμματέας, καθώς την πρωτόδικη απόφαση της δικαιοσύνης είχαμε στη γνωστή υπόθεση που ταλανίζει τον ΝΟΠ εδώ και πολλά χρόνια, με την πρώην υπάλληλο των γραφείων του Ομίλου, Κατερίνα Καβρεντούζη.

Η Κατερίνα Καβρεντούζη, που εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας, ειδοποιήθηκε τότε πως απολύεται, κατηγορηθείσα για την υπεξαίρεση εγγράφων. Η σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΠ, αμφισβητήθηκε από την πλευρά της όπως και από κάποια μέλη της τότε διοίκησης, που παραιτήθηκαν με εξώδικη δήλωση.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο και μετά από πολλές αναβολές εκδικάστηκε χθες και είχαμε την απόφαση του δικαστηρίου, σε πρώτο βαθμό, που αφορά σε καταδίκη των:

- Τότε πρόεδρου σε 30 μήνες φυλάκιση, 21 κατά συγχώνευση και σε 1 έτους στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.
- Τότε αντιπροέδρου σε 21 μήνες (15 κατά συγχώνευση).
- Ο τότε γενικός γραμματέας αθωώθηκε και των τριών κατηγοριών.


Οι ποινές είναι εφέσιμες.

Σημειώνεται πως η υπόθεση, στο εργατικό μέτωπο, έχει ήδη τελεσιδικήσει ως προς την πρώτη τριετία (δικαίωση της υπαλλήλου) ενώ είναι σε εξέλιξη οι αγωγές της Κατερίνας Καβρεντούζη για την αποκατάστασή της.

Και ο Ναυτικός Ομιλος Πατρών, εξαιτίας συσσωρευμένων κακών χειρισμών των διοικησεών του εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο θέμα, βαρύνεται με ένα χρέος δεκάδων χιλιάδων ευρώ, με την απαξίωση λόγω της καταδίκης των παραγόντων του και με το χρέος που υπάρχει προς το ΙΚΑ-ΕΦΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: