ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κ. Παπανάτσιου: Δεν μεταβιβάζεται η πολιτιστική κληρονομιά

«Δεν τίθεται θέμα μεταβίβασης στην ΕΤΑΔ ακινήτων του Δημοσίου, όπως οι αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία, αιγιαλός, παραλίες, δασικές εκτάσεις και περιοχές Natura» υπογράμμισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. 

 
Η Κ. Παπανάτσιου επισήμανε ότι «είναι προφανές πως βάσει της κοινής λογικής, αλλά και της σχετικής νομοθεσίας, όλα αυτά είναι ειδικές κατηγορίες, εκτός συναλλαγής, όπως ακριβώς αναφέρεται στον νόμο, και εξαιρούνται και εκ των πραγμάτων δεν τίθεται θέμα μεταβίβασης».

Η Κ. Παπανάτσιου αναφέρθηκε στο ζήτημα με αφορμή τροπολογία των βουλευτών της ΔΗ.ΣΥ. Γιάννη Κουτσούκου και Βασίλη Κεγκέρογλου για ακύρωση της μεταβίβασης στην ΕΤΑΔ 10.119 ακινήτων του Δημοσίου. Η Κ. Παπανάτσιου σημείωσε ότι «το σύνολο των ακινήτων θα επανελεγχθεί, όπως αναφέρεται και στο σχετικό ΦΕΚ, και σε αυτό δεν χωρούν καθόλου παρερμηνείες» και πρόσθεσε ότι «η υπουργική απόφαση δεν σημαίνει αυτομάτως τη μεταφορά των ακινήτων, θα γίνει ο έλεγχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: