ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα τροπή στην υπόθεση Ζακ μετά τις αποκαλύψεις

Νέο βίντεο ντοκουμέντο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου στο οποίο φαίνεται πως μετά το πρώτο λιντσάρισμά του από τον κοσμηματοπώλη και το συνεργό του, ακολούθησε και δεύτερο λιντσάρισμα με ωμή βιαιότητα από τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ. "Είναι βασανισμός και συνιστά κακούργημα" δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας, Άννυ Παπαρρούσου.


Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών, ο Ζ. Κωστόπουλος φαίνεται πεσμένος, αιμόφυρτος και χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση δέχεται κλωτσιές από αστυνομικούς ενώ τον σέρνουν. Το θύμα φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του ωστόσο οι αστυνομικοί βιαιοπραγούν και προσπαθούν να του φορέσουν χειροπέδες. Επιπλέον ο ένας εξ αυτών κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι που φέρεται ως "πειστήριο".

Παράλληλα, νέα δεδομένα προκύπτουν και από νέα αυτόπτη μάρτυρα η οποία η οποία σύμφωνα με το Έθνος κατέθεσε ότι «μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άνδρα (σ.σ. τον Ζ. Κωστόπουλο), να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει. Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί ου δουλεύω Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. εν ξέρω πως μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπά την πόρτα του κοσμηματοπωλείου».

Πηγή: avgi.gr 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: