ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Κούλης δεν χρωστώ σε κανέναν - Μαξίμου: Πρόσεχε τι λες!

Αυτές οι ντάνες χαρτονομισμάτων είναι αμφίβολο εάν μπορούν μα καλύψουν τα χρέη της ΝΔ και προσωπικά του Κούλη. Κι όμως έχει το θράσος και φωνάζει πως δεν χρωστάει σε κανέναν!

Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, μιλώντας στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος.

«Το βασικό πρόβλημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς την καταστροφολογία του. Είναι ότι την πιστεύει ο ίδιος.

Σήμερα όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. Μετά από ένα εικοσάλεπτο λογύδριο καταστροφής ο κ. Μητσοτάκης είπε επί λέξει: «Δε χρωστάμε σε κανέναν και δε χαρίζουμε τίποτα». Τον καλούμε να προσέχει τι ξεστομίζει γιατί εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, του Κήρυκα Χανίων, των offshore, της Novartis και όλων των άλλων σκανδάλων της, θα κλείσει για ένα μήνα η Πειραιώς» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: