ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρκογιαννάκης: Προσβολή στο πρόσωπό μου η αποβολή



Του πρόσφερε ανταλλάγματα σε ΔΕΚΟ ο Κυρ. Μητσοτάκης, προκειμένου να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ του πρόσφερε ανταλλάγματα προκειμένου να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


« Είναι πράγματι πολύ σύγχρονη η αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δημόσιο Τομέα ως “πάρκινγκ” στελεχών, προκειμένου να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν πείθει ούτε τους υποψήφιους προς “παρκάρισμα”, όπως τον Χρ. Μαρκογιαννάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο ραντεβού ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να κάνει ανανέωση και έτσι εγώ δεν είχα θέση στο ψηφοδέλτιο. Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή οποία Ανεξάρτητη Αρχή θέλω. Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα» αποκάλυψε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, αναφερόμενος στη συνάντηση που όπως είπε είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ στα Χανιά στις 19 Αυγούστου.

ΣΥΡΙΖΑ: «Τζάμπα αγχώνεται» ο Κυρ. Μητσοτάκης!

Τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ του πρόσφερε ανταλλάγματα προκειμένου να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο η κυβέρνηση.

«Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ.  Μητσοτάκης τους παραχωρεί «μέρισμα» στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν! Έτσι δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους.  Αλλά και ότι προτίθεται, να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, με διορισμούς αρίστων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Τζάμπα αγχώνεται πάντως. Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: