ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μποφόρ αποχωρήσεων στο κόμμα του Β. Λεβέντη



«Η Ένωση Κεντρώων από το μηδέν κατάφερε και πήρε 4% τον
Σεπτέμβριο του 2015. Τώρα μαχόμαστε για να είμαστε τρίτο κόμμα στην επόμενη Βουλή. Θεωρούμε ότι έχουμε υπεροχή ιδεών και ότι ο κεντρώος προσανατολισμός μας θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε. 


«Οι βουλευτές που έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων διέπραξαν αποστασία, γιατί την έδρα την πήραν με λίστα και με δικούς μου αγώνες 40 ετών. Αυτά που λένε ως δικαιολογίες είναι ανυπόστατα. Απλά έδειξαν αχαριστία και εγωισμό και δεν παρέδωσαν την έδρα. Η τιμωρία τους στις εκλογές θα είναι αμείλικτη Μια πιο ισχυρή Ένωση Κεντρώων θα είναι καταλύτης αλλαγών και προοπτικής στην επόμενη Βουλή», υπογραμμίζει ο Β. Λεβέντης.


Αυτά τον Ιούλιο του 2018. Γιατί σήμερα το φαινόμενο στην Ένωση Κεντρώων συνεχίζεται και απειλείται να μείνει χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, εάν αποχωρήσει ένας ακόμη βουλευτής, όπως φημολογείται και η ΕΚ βρεθεί με 4 βουλευτές!


«Το μοναστήρι να είναι καλά. Σε δύο μήνες που θα γίνουν εκλογές, η Ενωση Κεντρώων θα ξαναμπεί στη Βουλή αυτή τη φορά με 14 βουλευτές», έλεγε στέλεχος του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως η Ενωση Κεντρώων εισήλθε πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με εννέα βουλευτές τον Σεπτέμβριο του 2015. Εκτοτε, αποχώρησαν με διαφορετικές αφορμές οι Γ. Καρράς, Γ. Κατσιαντώνης και η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: