ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Δ. Τζανακόπουλος: Κανένα κουκούλωμα στην υπόθεση



Η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά θα διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


«H διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι δεν πρόκειται να κουκουλώσει, συγκαλύψει, δε θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά αντιθέτως οφείλει και αυτό θα κάνει, θα διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση και θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, έκανε λόγο για συγκλονιστικό και σοκαριστικό περιστατικό το οποίο αποτελεί ένα φαινόμενο που αναδεικνύει κάτι πολύ μεγαλύτερο, ότι το μίσος εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία. «Το μίσος είναι το ψυχικό  υπόβαθρο για φασιστικές πολιτικές και πρακτικές και για να ενισχυθούν φασιστικές δυνάμεις» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος. 

Παρακολουθείστε το βίντεο. Είναι κατατοπιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: