ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

FOCUS: Αναγέννηση της Ελλάδας, αλλά το δάχτυλο;

Τότε το 2015, αυτή ήταν η προσβολή από το FOCUS. Αποτέλεσμα της κατάντιας της Οικονομίας από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Πολυσέλιδο αφιέρωμα των χαμελαιόντων του FOCUS, αποτελεί προσκύνημα  στην οικονομική εξυγείανση και προοπτική της Ελλάδας!



Τώρα εμμέσως ζητά συγγνώμη!
Το 2015 το περιοδοικό FOCUS, που αντιπροσωπεύει το λαϊκίστικο στοιχερίο της Γερμανίας και ενώ η μεν οικονομία της Ελλάδας ήταν στα κάτω της, η δε της Γερμανίας γνώριζε άνθιση από τα κέρδη των ελληνικών χρεογράφων που είχε στα χέρια και ο Υπ. Οικονομικών Σόιμπλε μας καταχέριαζε καθημερινά, αυτό μας έτριβε στη μούρη το δάκτυλο της Αφροδίτης με όποια υπονοούμ,ενα έκριβε αυτό.

Σήμερα το ίδιο περιοδικό κατέβασε το χέρι της Αφροδίτης εξαφάνισε το σκανδφαλώδες δάχτυλο και μιλάει για «αναγέννηση μιας πιο ζωντανής και πιο στρατηγικά δρώσας εθνικής οικονομίας». 

Οι χαμελαιοντισμοί όπως διακρίνετε δεν λείπουν και από την καθ' ημάς Δύση. Κι αυτό το γράφω για να μην μένει η εντύπωση πως η κύρτωση της μέσης αποτελεί προνόμοιο των λαών της Ανατολής!

Σύμφωνα με ανταπόκριση του ΑΜΠΕ από την Γερμανία, μεγάλο αφιέρωμα, με τίτλο «Η αναγέννηση της Ελλάδας», δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού FOCUS. «Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών. Με πολλά υποσχόμενα αριθμητικά στοιχεία και συγκεκριμένες προόδους, η φετινή χρονιά σηματοδοτεί μια στροφή. Θα δούμε την αναγέννηση μιας πιο ζωντανής και πιο στρατηγικά δρώσας εθνικής οικονομίας;» τονίζει στο αφιέρωμά του το γερμανικό περιοδικό.

Στην πρώτη σελίδα του αφιερώματος δημοσιεύεται δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα («Η Ελλάδα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Για την Ελλάδα αρχίζει η εποχή του «Grinvest»»), ενώ στις λοιπές σελίδες φιλοξενούνται δηλώσεις Υπουργών και διευθυνόντων συμβούλων σε επιχειρήσεις του ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, στις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και διαρθρωτικών αλλαγών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Τζον Κράιαν (John Cryan), σε ομιλία του στην Αθήνα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον ΣΕΤΕ. (Και προς άρση κάθε παραν'όησης ο εν λόγω τεχνοκράτης ουδεμία σχέση έχει με τους χαμελαίοντες του FOCUS).

Ειδικότερα, ο κ. Κράιαν, ο οποίος ηγείται μίας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και διεθνείς τράπεζες, παρουσίασε, ως βασικός ομιλητής, στο επίσημο γεύμα εργασίας που παρέθεσε η ΕΕΤ με προσκεκλημένους 120 εκπροσώπους θεσμικών φορέων και της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή αλλά και η παγκόσμια οικονομία και ανέδειξε τις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και διαρθρωτικών αλλαγών, και συνομίλησε με τους προσκεκλημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: