ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Εντοπίστηκαν αμνοερίφια με πλαστές σφραγίδες



Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται από μικτά κλιμάκια της Περιφέρειας στην αγορά των Πατρών, διαπίστωσε σε σφάγια σφραγίδες που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας. 

Στην συνέχεια προχώρησαν σε διασταύρωση στοιχείων όπου διαπιστώθηκαν οι πλαστές σφραγίδες. Οι ελεγκτές της Υπηρεσίας προχώρησαν σε κατάσχεση 10 σφαγίων της συγκεκριμένης παρτίδας και ενημέρωσαν τον Σύλλογο Κρεοπωλών Πατρών να πληροφορήσει τα μέλη του για την απόσυρση σφαγίων με την συγκεκριμένη σφραγίδα.
Η Υπηρεσία απέστειλε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών, ενώ θα επιβληθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.  
Στο μεταξύ τα μικτά κλιμάκια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχίζουν και εντείνουν τους ελέγχους το επόμενο χρονικό διάστημα με γνώμονα την προστασία του καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: