ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γηροκομειό


Περιμένοντας για να παραλάβει το γράμμα τους, ο Άη Βασίλης ήταν εκεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μικρούς φίλους του, εάν χρειαστεί.


Παρά τον χιονιά πλήθος κόσμου έδωσε παρών - Εκεί και ο αντιδήμαρχος Χρ. Κορδάς - Στην κεφαλή του Χορευτικού ο Χρ. Γιαννόπουλος

Παρότι ο καιρός είχε φορέσει τα άγρια χειμωνιάτικά του και δεν προδιέθετε για υπαίθρια εκδήλωση, εντούτοις το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με σύμμαχο όλη την συνώνυμη ατμόσφαιρα των ημερών, άνοιξε και υποδέχθηκε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, μέσα σε κλίμα θερμών Χριστουγεννιάτικων ημερών.
Με την χριστουγεννιάτικη παιδική χορωδία του, με τον Άη Βασίλη του, ντυμένο  με την παραδοσιακή στολή του, να υποδέχεται τους μικρούς φίλους και να φωτογραφίζεται μαζί τους, ενώ στους λίγο μεγαλύτερους προσέφερε επιστολόχαρτο για να του γράψουν ποιο ακριβώς δώρο θέλει να τους στείλει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και με το παζάρι του γεμάτο από χειροποίητες κατασκευές.
Το τσίπουρο για την περίσταση, τα γλυκίσματα και ο καφές για τους μερακλήδες, ήταν η προσφορά για τους γονείς, ενώ δύο μεγάλες, μαντεμένιες ξυλόσομπες  έκαιγαν διαρκώς αχόρταγα τα ξύλα που τις τροφοδοτούσαν  οι επισκέπτες, από την... παρακαταθήκη που είχε φροντίσει να υπάρχει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γηροκομειού .
Παρά την καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας κατά 24 ώρες, λόγω του χιονιά που είχε ενσκήψει, οι φίλοι του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, πιστοί στο ραντεβού τους, που δίδεται κάθε χρόνο στην πλατεία Κυδωνιάτη του Γηροκομειού, ήσαν εκεί. Πέρασαν αξέχαστες στιγμές, αλληλο-ευχήθηκαν καλές γιορτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους και για τα επόμενα Χριστούγεννα.
Μεταξύ των παρευρισκομένων, πάρων όπως πάντα, έδωσε και ο αντιδήμαρχος Πατρέων Χρήστος Κορδάς.  
Και μιάς και η αναφορά, το Istologio G. Mosxou, πληροφορήθηκε πλαγίως και σας ενημερώνει πως εδώ και τρεις μήνες υπεύθυνος του Χορευτικού Τμήματος του Συλλόγου, ανέλαβε ο Χρήστος Γιαννόπουλος, μετρ των Χορευτικών στο Δήμο Πατρέων, σπουδαίος διδάσκαλος  των  δρώμενων αυτού του είδους.
Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή, που ανέλαβε και να εξέλθει σιδηροκέφαλος.   
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: