ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ο Α. Κατσιφάρας στο Συντονιστικό Κέντρο Πυροσβεστικής




Στο Συντονιστικό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Πάτρα, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αχαΐας, Νίκο Γυφτάκη.

Ο Περιφερειάρχης μαζί με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας, Νίκο Ρουμελιώτη, συντόνισαν τις προσπάθειες που βρίσκονταν  σε εξέλιξη για τον απεγκλωβισμό συμπολιτών σε ορεινές και δύσβατες περιοχές της Αχαΐας, όπου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, είχαν αποκλειστεί.   
Συγκεκριμένα προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις έγιναν για να προσεγγίσουν αποκλεισμένους στην περιοχή Άνω Ποταμιά και Λαπαναγούς.
Ενώ συνεχείς ήταν οι προσπάθειες να φθάσουν δυνάμεις μέχρι το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στην Άνω Βλασία , όπου επίσης παρέμενε αποκλεισμένο.
Επίσης ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ήτανσε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ, Γιώργο Ρέγκλη, για τα προβλήματα στις διακοπές ηλεκτροδότησης που παρατηρήθηκαν στα ορεινές περιοχές των Καλαβρύτων.
 Όπως ενημερώθηκε ο κ. Κατσιφάρας, τα συνεργεία της ΔΕΗ εργάστηκαν πυρετωδώς για την αποκατάσταση του προβλήματος και συνεχώς έδωσαν ρεύμα σε τμήματα όπου έχουν παρουσιαστεί εκτεταμένες διακοπές λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: