ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Παραλογισμός Λεβέντικος με αναφορά σε «Ρουβίκωνα»

"Καταδρομική" επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία πραγματοποίησε χθες στις 06:10' τα ξημερώματα ομάδα της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας. 

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Ρουβίκωνα, πέταξαν μπουκάλια με χρώματα στην πρόσοψη της πρεσβείας, «ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους», όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου Athens.indymedia.org. 

Για την επίθεση του Ρουβίκωνα σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ότι «τους έχουν συλλάβει στο παρελθόν και ο κ. Βούτσης τους άφησε ελεύθερους. Σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ο Ρουβίκωνας και θα έλεγα ότι ορισμένοι τον υποδαυλίζουν».


Ο Υπουργός καταδίκασε την επίθεση εναντίον της Πρεσβείας 

Η πρέσβης του Ισραήλ, Ιρίτ Μπέν-Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς στις 26.12.2017 χθες με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, "για το θέμα της πρόσφατης επίθεσης με μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα από την οργάνωση «Ρουβίκωνας»". 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας, "κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Υπουργός καταδίκασε την επίθεση εναντίον της Πρεσβείας και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη".

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, "η Πρέσβυς ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την γρήγορη αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την επίθεση και μετέφερε αίτημα της κυβέρνησής της για την σύλληψη των δραστών".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: