ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Διότι δεν συνεμορφώθην με τα υποδείξεις...

Φωτογραφία από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.


Φέρεται ο κ. Πελετίδης να μην έχει απευθύνει Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους Πατρινούς!


Όχι, μην ξεγιελιέσθε. Το χαρτί που κρατά, δεν αφορά πιθανό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρώτου πολίτη της Πάτρας, προς τους πολίτες της πόλης του Πατρέα. Ο δήμαρχος Πατρέων έχει εδώ και καιρό θέσει σε καραντίνα το Istologio G. Mosxou, που δεν... συνεμορφώθην με τας υποδείξεις! 

Κι επειδή του είναι αδύνατον να σφραγίσει το απύλωτο στόμα του διαχειριστού του, όσον αφορά τα δημοτικά και πολιτικά ζητήματα, -ο οποίος πάντως δεν εκτρέπεται των ορίων του δικαιώματος της  άσκησης αντιπολίτευσης- «σφράγισε» με την προτροπή των μαγκουροφόρων Κωλέτηδων την κάνουλα πληροφόρησης των  τεκταινομένων εν Δήμω!

Ως εκ τούτων, το Istologio G. Mosxou, για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια της έκφρασης των απόψεών του, προχωρεί  χωρίς την έγκριση του κομματικού ιερατείου της Μαιζώνος και η ευθύνη ας βαραίνει τους παροικούντες τα άδυτα αυτής, στα οποία συναγελάζονται οι αυλικοί της.

Αποτέλεσμα του εμπάργκο πληροφόρησης που μας έχει κηρύξει ο Δήμος Πατρέων, είναι η συνεπαγόμενη μη αποστολή του μηνύματος Πελετίδη προς το Istologio για τον Νέο Χρόνο, όπως το ίδιο συνέβη και τα Χριστούγεννα. Έτσι φέτος, μετά από δέκα χρόνια χρόνια λειτουργίας του blog, φέρεται ο κ. Πελετίδης να μην έχει απευθύνει Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους Πατρινούς!

ΔΕΙΤΕ τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα, που απεστάλησαν το 2017, ως δελτία πληροφόρησης στο Istologio G. Mosxou και απαντήστε, εάν υπάρχει λογική απάντηση, στο ερώτημα: Τι άλλο εκτός της μη συμμορφώσεως, μπορεί να μεσολάβησε από τότε;

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου για το 2016, εντός του Δημαρχείου, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών. 

Αυτό το αναμνηστικό στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο στα σκαλιά της Ι.Μ. Πατρών μετά το τέλος της περυσινής λειτουργίας για την έναρξη του νέου χρόνου 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: