ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το 2018 θα ανοίξει φτερά με το πρόγραμμα της ΠΔΕ

Το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο με πολλές πολιτικές εξελίξεις. Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας -και μας μεταφέρει  ο δημοσογράφος Φάνης Βγενόπουλος στο ρεπορτάζ που φιλοξενείται από το thebest.gr-  αναφερόμενος στη  συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 22-12-2017, ο Περιφερειάρχης με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής.


Η συνάντηση είχε χαλαρό κλίμα και έγινε στο μεζεδοπωλείο «Σούσουρο» στην Τριών Ναυάρχων, όπου ο Περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αντάλλαξαν ευχές με τους δημοσιογράφους ενόψει των γιορτών.

Όπως τόνισε ο Απόστολος Κατσιφάρας, επίκεντρο για την Περιφέρεια το 2018 θα είναι μια χρονιά για την παραγωγική ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας και συνέχισε με τα εξής:

«Θέλουμε μια κοινωνία που να ελπίζει, αλλά και να νοιώθει ασφαλής για το αύριο. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τα αδιέξοδα που έχουν καθηλώσει τη χώρα μας. Έχουμε σχέδιο, ως Περιφέρεια, αναπτυξιακό, στοχευμένο και οραματικό. Προσπαθούμε και πάντα διεκδικούμε να έχουμε και τα οικονομικά εργαλεία για να δώσουμε απαντήσεις.

Δεν μπορεί να συμβιβαζόμαστε μόνο με τις περικοπές. Εμείς έχουμε στόχο να ανοίξουμε τα φτερά μας και το 2018 να είναι μια χρονιά, όπου θα ξεδιπλώσουμε όλο το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας, ιστορικό ορόσημο και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Περιφέρεια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: