ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Πάει, «λάλησε» ο Αμβρόσιος στο Αίγιο!

Δεξιά το πανό που ανάρτησε  στον ΙΝ της Φανερωμένης, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος (αριστερά). Και το αξιοπερίεργο. Ποιος άραγε ημιμαθής έγραψε το Γόμορρα κοψομεσασμένο; Του αφαίρεσε ένα «ρ», αλλά ο Αμβρόσιος, με άλλα ήταν απασχολημένος!




Με πανό που κρέμασε στον ΙΝ Φανερωμένης μας ενημερώνει πως «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορρα»!


Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος «λάλησε» και την... ψώνησε την τρέλα. Σοδομικώς και Γομορρικώς! Παρόλο που προ ημερών ζήτησε συγγνώμη, γονυπετής μπροστά στην Αγ. Τράπεζα, από όσους έχει βλάψει, καθότι νωρίτερα δήλωσε πως πρόκειται να παραιτηθεί από τον επισκοπικό θρόνο!

Ως γνήσιος φασίστας με μειωμένη νόηση, τούτη τη φορά τοποθέτησε στην εκκλησία της Φανερωμένης Αιγίου πανό που γράφει «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορα». Ούτε ντροπή ένοιωσε, μήτε διάκριση για το θρησκευτικό σύμβολο!

Και τούτο, φανατισμένος, ως υποδοχή του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα στις 22 Ιανουαρίου 2018, συνοδευόμενος από 18 υπουργούς,  θα έρθει στην Πάτρα, για να συμμετάσχει στο Περιφερειακό και Αναπτυξιακό Συνέδριο, που συνδιοργανώνουν η κυβέρνηση με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Αλλά και στο προσωπικό του blog ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος επιτίθεται στον Πρωθυπουργό: 

«Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ!».

»Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος!  Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!» γράφει.

Και συνεχίζει: 

»Ο πρωθυπουργός, με μήνυμά του στο τουίτερ, ευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλες και όλους», προσθέτοντας: «Μέσα σε δυο χρόνια, έχουμε προχωρήσει. Από τον φόβο στην ψυχραιμία. Από την υποτίμηση στην αξιοπρέπεια. Από το ανήθικο στην εντιμότητα. Από την αντάρα στην κανονικότητα. Από το άδειο στο νόημα. Από τη λύπη στη χαρά».

»Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος! Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος και Αντίχριστος Πρωθυπουργός!” συνέχισε στο μακροσκελές κείμενο του».

Και η απάντηση από Πατρινούς φίλους μέσω Thebest.gr έρχεται καπάκι:



Και μην αποκλείουμε, στο μέλλον να δούμε τον Μητροπολίτη να κυκλοφορεί με τη στολή του αξιωματικού χωροφύλακα, εις ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό, που δεν επαναφέρει στα σώματα Ασφαλείας την Χωροφυλακή!






Δεν υπάρχουν σχόλια: