ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Νέα ΣΣΕ μεταξύ εργαζομένων και ΟΛΠ στον Πειραιά!

Μεγάλη νίκη για τους εργαζόμενους στα Λιπάσματα

Στην υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον ΟΛΠ Α.Ε., προχώρησε η διοίκηση του οργανισμού.

Για την υπογραφή της νέας σύμβασης εργασίας που είναι διετής και σύμφωνη με τις διατάξεις του Ν. 1876/1990, προηγήθηκε πολύμηνη διαδικασία διαπραγματεύσεων μεταξύ των συνδικάτων και της διοίκησης.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. κάπτεν Φου Τσενγκ Κιου (Capt. Fu Chengqiu), η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας σε συνδυασμό με το νέο Γενικό Κανονισμό Προσωπικού διασφαλίζουν τις αποδοχές και συνθήκες εργασίας όλων των εργαζομένων συμβάλλοντας θετικά στη μετάβαση του ΟΛΠ σε μία νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας».


Ικανοποίηση για τους εργαζόμενους στα Λιπάσματα
 
Στο μεταξύ επιστροφή 180 εργαζομένων στη δουλειά τους στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας, συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιαδη, έως τις 22 Ιανουρίου και καταβολή 4 χιλ. ευρώ στον ξκάθε εργαζόμενο ως αναδρομικά, μετά από 18 μήνες αγώνων, που δόθηκαν στις δικαστικές αίθουσες στις πορείες και στο Υπ. Εργασίας.

Η συμφωνία -που θεωρείται μεγάλη νίκη- επετεύχθη την π. Παρασκευή στην Αθήνα σε τριμερή διαβούλευση εργοδότου, εργαζομένων και Υπουργείου και η επιτυχής έκβαση οφείλεται στον ΓΓ του Υπ. Εργασίας Ανδρ. Νεφελούδη, γιο του αείμνηστου συνδικαλιστή Βασ. Νεφελούδη, ο οποίος χειρίστηκε με αξιόλογη λεπτότητα το ζήτημα της διατήρησης της εργασίας των εργαζομένων, αλλά και την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: