ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Καταδίκη Τραμπ από τους 128 του ΟΗΕ για Ιερουσαλήμ


Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε κατά μεγάλη πλειοψηφία το σχέδιο απόφασης που καταδικάζει τις ΗΠΑ για την μονομερή αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.


Αψηφώντας τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, 128 κράτη μέλη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ψήφισαν υπέρ του σχεδίου και 9 κατά, ενώ 35 αποφάσισαν να απέχουν.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον πρόεδρο της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος χαρακτήρισε ως "Νίκη της Παλαιστίνης" το αποτέλεσμα.

Το Ισραήλ απορρίπτει την υιοθέτηση από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών του σχεδίου ψηφίσματος που καλεί τις ΗΠΑ να ακυρώσουν την απόφασή τους να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: