ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Απλήρωτοι οι τευτλοπαραγωγοί, λόγω Τράπεζας Πειραιώς



Χιλιάδες τευτλοπαραγωγοί παραμένουν απλήρωτοι για την παραγωγή του 2017, καθώς η Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στο αίτημα της διοίκησης για κεφαλαιακή διευκόλυνση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ). 


Η κυβέρνηση και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μείνει ζωντανή η βιομηχανία και η παραγωγή ζάχαρης, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χαρίτσης σημειώνει ότι «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες της χώρας να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικών και επιχειρηματικών σκοπιμοτήτων, όπως διαχρονικά συνέβαινε στο παρελθόν» και τονίζει: «Η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των αγροτών και των εργαζόμενων της ΕΒΖ. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κρατήσουμε ζωντανή τη βιομηχανία και την παραγωγή ζάχαρης».

Ο κ. Χαρίτσης επέρριψε την ευθύνη για το γεγονός στην Τράπεζα Κύπρου, αναφέροντας ότι «αυτές τις μέρες, χιλιάδες τευτλοπαραγωγοί παραμένουν απλήρωτοι για την παραγωγή του 2017 με αποκλειστική ευθύνη της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία αρνείται να παράσχει στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης την απαραίτητη κεφαλαιακή διευκόλυνση παρά την πλήρη κάλυψή της από τη διοίκηση της επιχείρησης» και υπογραμμίζοντας με νόημα ότι «αυτό θέτει σε άμεσο κίνδυνο όχι μόνο την ΕΒΖ αλλά συνολικότερα έναν πολύ σημαντικό κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: