ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Γ. Δραγασάκης για τα βήματα εξόδου στις Αγορές

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, στο Ραδιόφωνο 24/7 - 88,6 και στη δημοσιογράφο Γιώτα Μιχαλόπουλου.

Σε αυτήν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
 
«Η χώρα μας έχει πολιτική μετά από επτά χρόνια μνημονίων, με την οποία βγαίνουμε από τα μνημόνια. Υπήρχε μία στάση συζητήσεων με τους δανειστές για το πως θα βγούμε και τελικά με τη συζήτηση στο Γιουρογκρούπ του Ιουνίου, δρομολογήθηκε το πως θα βγούμε στο δρόμο της Εξόδου στις Αγορές. 

Θα έχουμε ένα απόθεμα κεφαλαίων και η απόφαση του Γιούρογκρούπ είναι ότι θα μας βοηθήσουν να πάρουμε μεγαλύτερη δόση, από όση χρειαζόμαστε, ούτως ώστε ότι περισσεύσει να πάει στο απόθεμα. 

Ευελπιστούμε να βγούμε στις αγορές κι άλλες φορές και από κει να συγκεντρώσουμε κι άλλο ένα ποσό. Άρα η γραμμή είναι σε συμφωνία με το Γιουρογκρούπ, αποτυπώνεται στον Προϋπολογισμό και ως χώρα ξέρουμε που θα πάμε και πως θέλουμε να πάμε». 

Και τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ότι αυτά που λέει ο κ. Στουρνάρας είναι προσωπικές τους θέσεις που αποτυπώνονται στην εισαγωγή της έκθεσης της ΤτΕ. Δηλαδή «δεν είναι θέση των θεσμών, ώστε να την λάβουμε υπόψη μας και να την συζητήσουμε»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Η χώρα έχει χαράξει πορεία – Δε διανοούμαι ότι υπάρχει Έλληνας που δεν θέλει να βγούμε από Μνημόνια & επιτροπεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: